fbpx

voor Kinderen

Hee hallo, leuk dat je er bent! Ik ben Mies & ze noemen me de probleemoplosser voor kinderen

Wat voor problemen voor kinderen ik zoal oplos? Oh van alles!

Nare gevoelens & ellendige gedachten

Heel veel kinderen hebben last van nare gevoelens zoals boosheid, verdriet, schaamte, buikpijn en hoofdpijn. En dan hebben ze vaak ook nog ellendige gedachten erbij zoals ‘ik kan dat nooit’ of ‘dat durf ik echt niet’. Oh en dan zijn er ook nog de kinderen die superveel last hebben van volwassenen die hen niet begrijpen. Hun ouders, of hun juf of meester bijvoorbeeld.

Herken jij iets van die nare gevoelens & gedachten?

Dan ben je niet de enige. Heel veel kinderen lopen ermee rond.

Voor kinderen: wil je iets doen aan al dat naars waar je last van hebt?

Dan ben je super welkom in Kinderpraktijk MIES, waar we samen jouw probleem gaan oplossen. Hoe dat er stap voor stap uitziet?

  1. De eerste keer komen je ouders alleen, zodat ik ze van alles kan vragen over jouw leven tot nu toe. Zij waren er natuurlijk van het begin af aan bij.
  2. Dan kom jij. Zo vaak als jij zelf weet dat nodig is. We gaan aan de slag en dan ben ik er helemaal voor jou. We kunnen tekenen, spelen, darten, verkleden, kletsen & zelfs biljarten. Dus we doen gewoon alles waardoor jij je weer fijn voelt.
  3. Na een tijdje komen je ouders nog een keer langs. Die willen natuurlijk weten hoe het met je gaat. En als probleemoplosser heb ik allemaal slimme tips voor ze. Zodat zij je thuis ook gaan helpen met problemen oplossen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Op deze pagina kan je allemaal foto’s van mijn kamer bekijken. Dan weet je een beetje wat je kan verwachten. En ben je benieuwd hoe ik eruit zie & hoe ik praat? En waar ik je mee kan helpen? Ook dat kan je alvast ontdekken, door de video hieronder te bekijken.