fbpx

Kinderpraktijk MIES op social media

In kinderpraktijk MIES coach ik kinderen die worstelen met twijfels, onzekerheden, boosheid of angsten. Ik help ze naar meer rust en een gevoel van kracht zodat ze stevig staan voor wie ze zijn. Ouders geef ik super praktische tips zodat zij beter begrijpen wat er in hun kind omgaat en kunnen doen wat ze graag willen: hun kind helpen.

Omdat er maar 24 uur in een dag zitten en 7 dagen in een week, kan ik niet met iedere ouder en met ieder kind één op één aan het werk. Terwijl ik een hoop te delen heb. Verhalen uit de kinderpraktijk, super praktische tips, inspirerende blogs, wijsheden die ik haal uit boeken/lezingen/studie, ervaringen van ouders & kinderen en boeken- en spelletjestips.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om te delen dan alleen live. Leve social media! Klik hieronder op de social media icoontjes voor Kinderpraktijk MIES op Instagram, Facebook en LinkedIn. Volg, like & connect!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]