fbpx

Gratis E-BOOK van gedoe naar geluk

Voor ouders die rust & begrip willen

Wat een mooi e-book met hele helpende tips en helder geschreven! Het lezen is leuk omdat het zo begrijpelijk opgeschreven is. Het zijn drie nuttige tips waar je als ouder echt iets mee kan. Dit e-book van gedoe naar geluk helpt me!

In kinderpraktijk MIES begeleid ik als integratief kindertherapeut -en coach kinderen die last hebben van twijfels en onzekerheden. Dat kan stille naar binnen gerichte of juist hele luide naar buiten gerichte strijd opleveren met de omgeving. En dat is me een gedoe! Al deze kinderen verlangen naar meer rust en een gevoel van zich sterk voelen zodat ze stevig staan voor wie ze zijn. Hun ouders verlangen naar dezelfde rust en zouden bovendien graag wat beter begrijpen wat er in hun kind om gaat.

Als ik in oudergesprekken mijn super praktische tips deel met ouders  is een veelgehoorde opmerking “had ik dit maar eerder geweten, want dan…”had ik mijn kind liefdevoller kunnen steunen… waren we hier met minder ruzies doorheen gekomen… was onze band nu sterker geweest… and so on.

Gun jij je jezelf & je kind:
  • meer stevigheid & zelfvertrouwen?
  • minder ruzies & boze buien?
  • meer blije interactie & verbinding?

Ik schreef een e-book van gedoe naar geluk waarin ik 3 van mijn super praktische tips deel. Omdat ik nu eenmaal niet met iedere ouder en met ieder kind in kinderpraktijk MIES aan het werk kan. En natuurlijk heb je zelf het nodige verandervermogen in huis! En een flinke portie motivatie want het geluk van je kind en van jezelf… dat is de nodige inspanning waard nietwaar?! Ga ervoor, van gedoe via rust & begrip naar geluk