fbpx

contact

Ben je geïnteresseerd en wil je contact over mijn één op één coaching & counseling? Of ben je benieuwd wanneer de IK BEN 9 workshops komende periode zijn? Organiseer je trainingen voor ouders & kinderen en denk je dat we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met me op. Ik mail je altijd persoonlijk terug. Voel je welkom!Kinderpraktijk MIES
Michelle Emmen contact

Sociaal Medisch Centrum Spaarndammerhout 
Spaarndammerstraat 73H 1013 TB Amsterdam
 
+31628916634
info@kinderpraktijkmies.nl

kvk nummer 71964444 
agb code 90/111288
skj nummer 120010244

 


Amsterdam West | Westerpark

Mijn praktijk bevindt zich in Sociaal Medisch Centrum Spaarndammerhout 73H in Amsterdam, naast het Westerpark. Op loopafstand van de Houthavens en middenin de gezellige Spaarndammerstraat. Bus 22 stopt voor de deur, je fiets kan je sowieso kwijt en er is ook parkeergelegenheid voor de auto (€6,00 per uur). Voor ouders is er plek om te wachten in de algemene wachtruimte van het centrum. Daarnaast zijn er cafés in de buurt waar het lekker toeven is. 


Privacybeleid als je contact hebt met Kinderpraktijk MIES

Kinderpraktijk MIES neemt de privacy van persoonsgegevens serieus. Ik zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Lees meer in het privacybeleid van Kinderpraktijk MIES.


Algemene voorwaarden van Kinderpraktijk MIES

Als we met elkaar gaan werken dan gelden er Algemene voorwaarden. Het gaat onder andere om zaken als geheimhouding, tarieven en aansprakelijkheid waar we afspraken over maken. Lees meer in de Algemene voorwaarden van Kinderpraktijk MIES.

Facebook222
Instagram795
LinkedIn857
LinkedIn
Share

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial