fbpx

Contact

Wil je aanmelden, of meer weten?

Neem contact met mij op met onderstaand contactformulier. Ik mail je altijd persoonlijk terug. Weet je welkom!

Wil je liever even bellen? Of direct een afspraak met me plannen? Dat doe je hier in de online afsprakenplanner. Bepaal welke afspraak jij wil plannen – tip: kies als je wil kennismaken voor de gratis (telefonische) kennismaking van 15 minuten – en kies een datum en tijdstip waarop het je uitkomt.Geen wachtlijst

Ik werk zonder wachtlijst en heb voor ouderintakegesprekken en kindsessies onder schooltijd geen wachttijd. Voor intakes en kindsessies na schooltijd heb ik incidenteel een wachttijd van één of twee weken. Dankzij de samenwerking met kindercoach Mirjam kan je in Kinderpraktijk MIES de hele week – van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 18.00 uur – terecht.

Contact met Kinderpraktijk MIES | Michelle Emmen 

Sociaal Medisch Centrum Spaarndammerhout 
Spaarndammerstraat 73H 1013 TB Amsterdam

+31621481946
info@kinderpraktijkmies.nl

Klik hier om direct een afspraak bij Kinderpraktijk Mies te plannen

Werkdagen Michelle maandag & woensdag 9.00 – 18.00 uur
Werkdagen Mirjam dinsdag, donderdag & vrijdag 9.00 – 17.00 uur

kvk nummer 71964444 
agb code 90/111288
skj nummer 120010244


Amsterdam West | Spaarndammerbuurt, Houthavens en Westerpark

Mijn praktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Spaarndammerhout 73H in Amsterdam, naast het Westerpark. Op loopafstand van de Houthavens en middenin de gezellige Spaarndammerstraat. Bus 22 stopt voor de deur, je fiets kan je er gemakkelijk kwijt en er is ook parkeergelegenheid voor de auto (€6,00 per uur). Voor ouders is er plek om te wachten in de algemene wachtruimte van het centrum. In die wachtruimte is er ook wat speelgoed en leesboekjes voor de kinderen. Daarnaast zijn er cafés in de buurt waar het lekker toeven is. 


Privacybeleid als je contact hebt met Kinderpraktijk MIES

Kinderpraktijk MIES neemt de privacy van persoonsgegevens serieus. Ik zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Lees meer in het privacybeleid van Kinderpraktijk MIES.


Algemene voorwaarden van Kinderpraktijk MIES

Als we met elkaar gaan werken dan gelden er Algemene voorwaarden. Het gaat onder andere om zaken als geheimhouding, tarieven en aansprakelijkheid waar we afspraken over maken. Lees meer in de Algemene voorwaarden van Kinderpraktijk MIES.

Over de therapeut: Mies

Ik ben pedagoog MSc en integratief kindertherapeut, opgeleid aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Sinds 2012 werk ik met jongeren, de eerste jaren in verschillende projecten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Vanaf september 2018 heb ik een eigen praktijk voor integratieve kindertherapie in Amsterdam West. Sindsdien heb ik meer dan 175 kinderen en jongeren in korte of langere trajecten begeleid.

Over de coach: Mirjam

Ik ben aan de Vrije Universiteit opgeleid tot psycholoog en heb erna een ommezwaai gemaakt richting het bedrijfsleven. Vijfentwintig jaar later ben ik teruggekeerd op mijn oorspronkelijke pad. Nu ben ik integratieve Kindercoach-counselor en studeer ik verder aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie tot  Integratieve Jongerencoach-counselor.

Wil je iets met me bespreken, voel je welkom om contact op te nemen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!